RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Aralık 2012, Cumartesi 11:35:29 tarihnde eklendi. 796 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üniversiteler Birliği Toplanıyor

ABHAZYA, GÜNEY OSETYA, PRİDNESTROVİYA VE DAĞLIK KARABAĞ CUMHURİYETLERİ ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ SUHUM’DA TOPLANIYOR
Üniversiteler Birliği Toplanıyor 15/12/2012. Abhazya Cumhuriyeti, Güney Osetya Cumhuriyeti, Pridnestroviya Cumhuriyeti ve Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Üniversiteler Birliği 18 – 21 Aralık 2012 Tarihleri arasında Suhum’da toplantı yapılıyor. Toplantı Abhazya Devlet Üniversitesinin 80. Kuruluş yıldönümü olan 20 Aralık tarihine göre belirlendi.


Üniversiteler Birliği, Abhazya Devlet Üniversitesi, Artsahsky Devlet Üniversitesi, Pridnestroviya T. G. Shevchenko Devlet Üniversitesi, Güney Osetya A. A. Tibilov Devlet Üniversitesi’nden oluşuyor.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devlet Üniversitesi Abhazya Devlet Üniversitesi Dekanı Viktor Malandziya’dan aldığı bilgiye göre, Üniversiteler Arası Birliği toplantısında, katılımcılar geçmiş dönemlerde yapılan üniversite çalışmaları hakkında karşılıklı bilgilendirmede bulunacaklar. Toplantı sırasında bilimsel, eğitim yöntemleri, gençlik çalışmaları ve uluslar arası toplum kuruluşları ve üniversiteler ile olan ilişkiler değerlendirilecek ve ortak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunulacak.


Üniversite temsilcileri, yakın gelecekte yapılacak olan ortak çalışmalar üzerine birlik tarafından yapılacak olan plan çerçevesi üzerine görüşecekler. Abhazya, Güney Osetya, Pridnestroviya ve Dağlık Karabağ Üniversiteler Birliği üyeleri, Abhazya Devlet Başkanlığı Yönetimi, Parlamento Üyeleri ve Eğitim Bakanlığı ile toplantılar düzenleyecekler. Birlik üyeleri, Bologna Kriterlerine uyum konusundaki yeni çalışma kriterlerinin belirlenmesi amacı ile bir yuvarlak masa toplantısı düzenleyecekler.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.