RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Aralık 2012, Pazartesi 23:17:28 tarihnde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cenevre Görüşmeleri Sürüyor

ABHAZYA HEYETİ, GÜNEY KAFKASYA’DA GÜVENLİK VE İSTİKRARIN SAĞLANMASI GÖRÜŞMELERİNİN XXII. TOPLANTISINA KATILMAK ÜZERE CENEVRE’YE GİTTİ
Cenevre Görüşmeleri Sürüyor 10/12/2012. Abhazya Cumhuriyeti Heyeti, Güney Kafkasya’da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması amacı ile sürdürülen görüşmelerin XXII. Turu'na katılmak üzere Cenevre’ye gitti.


Abhazya Cumhuriyeti Heyetine Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba başkanlık ediyor. Heyet içerisinde Dışişleri Bakanlığı Türkiye ve Ortadoğu Bölüm Başkanı İnar Gitsba, Dışişleri Bakanlığı Elçilikler Bölüm Başkan Yardımcısı Laşa Avıdzba ile Avrupa, ABD ve Kanada Bölüm Başkanı Kan Tania bulunuyor.


Vyacheslav Chirikba “Bizler Rus tarafınca sunulan taraflar arasında kuvvet kullanılmaması anlaşması üzerinde ortak bir noktada buluşulması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buna bağlı olarak bizler görüşmelerin formatının değiştirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Vyacheslav Chirikba, görüşmelere Gürcü tarafınca yeni bir heyetin geleceğini belirterek “ Bakalım, konumlarında herhangi bir değişim olacak mı, olmayacak mı, onların yeni önerilerini dinlemeye hazırız. Yapıcı değişimler için hazırız” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.