RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 10:02:25 tarihnde eklendi. 748 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD Heyeti Abhazya'da

ABD YÖNETİMİ BÖLGE TEMSİLCİSİ BAŞKANLIĞINDA Kİ ABD HEYETİ ABHAZYA'YI ZİYARET EDİYOR
ABD Heyeti Abhazya'da 10/05/2008. 10/05/2008 tarihinde Abhazya'yı ziyaret eden ABD Bölge temsilcisi Metyu BRAYZ başkanlığında ki ABD heyeti Abhazya Devlet BAşkanı Srrgey BAGAPŞ ve Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey Şamba ile görüşmelerde bulundu.

Metyu BRAYZ; Gürcistan tarafının bölgede uçurmuş olduğu "insansız casus uçakları" ile ilgili olarak "Gürcistan yönetimi, Abhazya'da ki askeri gelişmeleri merak ettiği için bölgede "insansız casus uçakları" uçuruyordur" açıklamasında bulundu.

Metyu BRAYZ "Tiflis, Rusya'nın askeri güçlerini arttirmasının sonucu olarak Abhazya'da savaş olasılığının artabileceğini düşündüğü için bölgeyi kontrol amacı ile bu tür girişimlerde bulunuyor. bizler sorunların diplomatik çözümlerle aşılacağına inanıyoruz" dedi.

Abhazya Dışişleri Bakanı Segey ŞAMBA "Gürcistan yönetimi, Rusya'nın Abhazya'ya uygulamış olduğu ambargoyu kaldırarak yardım kararı almasından sonra Gürcistan'ın tavrını değiştirdi" diyerek "Gürcistan, bölgede insansız uçaklar uçurarak 14 Mayıs 1994 Moskova anlaşmasında ki bölgede askeri güç ve silah bulundurulmaması amacı ile yapılan anlaşmaya ters davranarak. Savaş ortamı yaratıyor" belirlemesinde bulundu.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.