RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Kasım 2012, Perşembe 17:46:26 tarihnde eklendi. 1084 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’lı Küçük Ressamlar

SUHUM ABHAZYA SANATÇILAR MERKEZİ SERGİ SALONU’NDA “SONBAHAR RESİM SERGİSİ” AÇILDI.
Abhazya’lı Küçük Ressamlar 01/11/2012 Abhazya Cumhuriyeti Sanatçılar Merkezi Sergi Salonu’nda Sonbahar etkinlikleri başladı. Bu yıl sergiler alışılmadık biçimde ilgi çekiyor. Merkez Sergi Salonu’nda profesyonel sanatçıların eserlerinin yanında öğrencilerin ve “Aynar” Çocuk yuvası’nın küçük ressamlarının da eserleri bulunuyor.


Büyük Sergi Salonu’nda profesyonel ve geleceğin yetenekli ressamların eserleri sergileniyor – Resimleri sergilenen ressamlar; Ruslan Gabliya, Venera Gaguliya, Adgur Dzidariya, Batal Djapua, İvan Julinskiy, Nugzar Logua, lyudmila lyubosey, Zaur Mukva, Nadeyjda Nazarova, İlya Tsvijba ve diğerleri.


Küçük salonda 5 -12 yaş arasında bulubnan “Aynar” çocuk yuvasının geleceğin ustası olarak olan küçük ressamlarının eserleri sergileniyor. Solomon Şamba, Astan Amiçba, Elena Papba, Vladislav Çitanava, Daniela Zuhba, Meri Tsişba, Sofiya Kvarçiya, Esnat ve Danat Kviraya, Eva Sısoeva, Danat Kviraya, Gleb Adjba, David Ketsba, Orhan ve Daniil Avıdzba, Leon, milana ve Şarida Gogua, Nestor Alhazov, Alan Katsuba, Adgur Ampar, Nastya Arşba, Lena Gabuniya, Esma Gerzmava, Alhas Çerkeziya, Vladik Djeniya, Lena Gandelyan, Saida Avıdzba, Artyom Jordaniya, Eseniye Budrika, Yulina Agrba, Astanda Gabniya.


Suhum Sanatçılar Merkezinde açılan resim sergisi 15 Kasım 2012 Tarihine kadar sanatseve3rlerin izlenimine açık olacak.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.