RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Ekim 2012, Cuma 14:10:36 tarihnde eklendi. 835 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aile İçi Şiddet

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA’DA AİLE İÇİ ŞİDDET KONUSUNA DİKKAT ÇEKTİ
Aile İçi Şiddet 19/10/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya SosyalToplum Kurumu Sekreteri Natela Akaba ve Abhazya Sosyal Adalet ve Barış Anneleri Derneği Başkanı Guli Kichba ile yaptığı görüşmede Abhazya’da aile içi şiddetin önlenmesi amacı ile kurulacak olan bir devlet kurumunun oluşturulmasına destek verdiğini söyledi.


Natela Akaba “Üzülerek belirtmek isterim ki, Abhazya’da aile içi şiddet konusu oldukça güncel olarak varlığını koruyor. Şiddete uğrayanlar, kendilerine psikolojik ve hukuki olarak destek almak için nereye başvuracaklarını bilemiyorlar” dedi.


Natela Akaba ve Guli Kichba, bu tür konular ile ilgilenecek olan bir kamu kurumunun kurulması gerektiği konusunda ki iyi niyet dileklerini belirttiler.


Aleksandr Ankvab “Abhazya’da bu sorunun varlığını inkar etmiyorum ancak yaygın olma karakteri göstermediğine inanıyorum. Burada önemli olan nokta resmi yetkililerin bu tür mağdurlara yaklaşım biçimleridir. Bundan dolayıdır ki resmi görevlilere burada önemli görevler düşmektedir, burada devletin rolü önemlidir ve bizler bu düşünceyi desteklemeye hazırız” dedi.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1583250.html#ixzz29dprw54h


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.