RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Ekim 2012, Perşembe 12:02:07 tarihnde eklendi. 1212 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BDT Gençlik Forumu

ABHAZYA, MOSKOVA ULUSLAR ARASI BDT ÜLKELERİ GENÇLİĞİ EKONOMİ FORUMU”NA KATILIYOR
BDT Gençlik Forumu 18/10/2012. Moskova’da BDT Ülkeleri Gençlik Ekonomi Forumu “Ekonomik Alandaki Tek Bütünleşme Süreci – Avrasya İle Bütünleşmeden Geçer” başladı. Forumda, gençliğin katılımı ile bu bütünleşmenin sağlanabileceği ana teması işleniyor.


Toplantıyı “Rus Dayanışması” Organizasyonu düzenledi, Rusya Federasyonu Devleti birimleri, BDT ülkeleri büyükelçiliklerinin ekonomi ve ticaret bölüm başkanları temsilci olarak katıldılar. Foruma, Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba başkanlığında katılıyor. Heyet içerisinde Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası Başkanı Oleg Bartsız ve Abhazya'dan foruma davet edilen gençler bulunuyor.


Abhazya Ticaret Odası Başkanı Oleg Bartsız forumda yaptığı konuşmada “Avrasya jeopolitik organizasyonunun gelecekteki gelişiminden söz etmek istersek, abhazya ve Rusya Federasyonu arasında bu işlem başarılı bir biçimde uygulanmaktadır. İki ülke arasında ekonomik, politik, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda etkin bir işbirliği bulunmaktadır. Bizler için ana görev -  sadece ekonomik alanda ülkeler arasında bütünleşmenin gelişimini sağlamak bulunmuyor, aynı zamanda ideolojik, sosyal hizmetler ve diğer alanlarda da bütünleşmenin sağlanmasıdır. Bu da ülkemizin genç kuşlaklarının yoğun ve verimli bir biçimde Rusya ve BDT ülke gençleri ile işbirliği ortamını geliştirerek Abhazya’nın uluslar arası toplumun bir üyesi olmasını sağlamasından geçmektedir” dedi.  


Kaynak: www.apsnypress.info              
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.