RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ekim 2012, Çarşamba 14:07:18 tarihnde eklendi. 956 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagra Bölgesi’nde Provokasyon

ABHAZYA’NIN GAGRA BÖLGESİ’NDE YASADIŞI ASKERİ TECHİZAT BULUNDU
Gagra Bölgesi’nde Provokasyon 17/10/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet güvenlik Teşkilatı ve Rusya Federasyonu İçişleri Bakanlığı Kuzey Kafkasya Bölgesi Yetkilileri tarafından Abhazya’nın Gagra Bölgesi Mamzyschha Dağı’nda ortaklaşa yapılan operasyon sonucunda yasadışı olarak yerleştirilen askeri silah ve teçhizat bulundu.


Mamzyschha Dağı’nda ele geçirilen malzemeler içerisinde, 3 adet Kalaşnikof marka otomatik tüfek, 3 adet tanksavar el bombası, 4 adet farklı boyutlarda el bombası, çok sayıda çeşitli kalibrelerde mermi 700 gram TNT kalıbı ve gizli haritalar bulunuyor. Devlet güvenlik servisi tarafından konu hakkında soruşturma sürdürülüyor.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Otar Hetsia, Apsnypress Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Askeri malzemelerin hangi amaç için saklandığı şimdilik bilinmiyor. Bugün için soruşturma sürdürülüyor. Malzemeleri koruyan bir kişi gözaltında bulunuyor” dedi.


Otar Hetsia, gözaltına alınan kişinin isim ve soyadını açıklamadı, ancak bu kişi farklı eylemler yapmak amacı için bulunduğunu belirterek “O şimdilik Mamzyschhe’de ele geçirilen malzemeler hakkında konuşmuyor, ancak onun hakkında bilgiler bulunuyor. Uzmanlarımız ve denetçilerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.