RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Ekim 2012, Pazartesi 14:34:12 tarihnde eklendi. 1016 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Abhaz Heyetine Davet

ABHAZYA, MOSKOVA ULUSLAR ARASI XIV. “ALTIN SONBAHAR – 2012” TARIM FUARI’DA ÖDÜL KAZANDI
Putin’den Abhaz Heyetine Davet 15/10/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Biriminden aldığı bilgiye göre, Moskova’da düzenlenen Uluslar arası XIV. Tarım Fuarı “Altın Sonbahar – 2012” sona erdi. Fuar sırasında Rusya Federasyonu Başbakanı Dimitri Medvedev’de incelemelerde bulundu ve stantları gezdi.


Abhazya Cumhuriyeti ilk kez böyle büyük bir uluslar arası tarım fuarında yer aldı. Abhazya cumhuriyeti’nin son derece organize bir biçimde çalışması sergi düzenleyicileri tarafından övgü ile karşılandı ve bunun sonucunda “Başarı Ödülü” kazandı. Abhazya Heyeti katılım sertifikası ve “Altın Başak” ödülü aldı.


Rusya Tarım Bakanı Nikolay Fydorov ve Moskova Valisi Sergey Sobyanin tarafından imzalanan katılım sertifikası: “Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti’ne sergiye katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Katılım koşullarınız bir çok yönden değerlendirildi, stantların düzenliliği, yüksek düzeyde tanıtım, orijinallik ve ayrıca ürünlerin kalitesinin yüksekliği nedeni ile bu sertifika sunulmuştur”


Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba “Böyle büyük bir sergi alanına katılmak kolay değildir, bu sergiye ülke olarak katılmamız sadece ülkemizin ekonomik anlamda geliştiğini göstermiyor almış olduğumuz ödüller ile böyle bir alanda başarılı olduğumuzu da göstermiş oluyoruz. Fuara katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Abhaz şirketleri ve organizatörleri, değerli ürünlerini başarılı bir biçimde sunmaları nedeniyle de kutluyorum” dedi.


Rusya’da bulunan Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Heyeti Başkanı Oleg Bartsız “Abhazya Cumhuriyeti ürünlerini böyle büyük bir sergide sunumu için hazırlanması ve sürdürülmesi çalışmalarını kısa bir sürede, başarılı bir biçimde gerçekleştirdikleri için kuruluşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Abhazya heyeti ayrıca Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Kremiln’de düzenlenen Tarım ve Gıda Sektörü’ndeki gelişmeler üzerine düzenlenen geceye davet edilmesi de ciddi bir gelişmedir” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info             
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.