RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Ekim 2012, Cuma 14:55:46 tarihnde eklendi. 1050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cenevre Görüşmeleri Sona Erdi

VYACHESLAV CHİRİKBA “ABHAZYA TARAFI OLARAK, CENEVRE GÖRÜŞMELERİ BİÇİMİNİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTTİK”
Cenevre Görüşmeleri Sona Erdi 12/10/2012. Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrar ortamının sağlanması amacı ile Cenevre’de yapılan görüşmelerin 21. turu sonuçlandı.


Abhazya Cumhuriyeti Heyet Başkanı Dışişleri Bakan  Vyacheslav Chirikba “Bizler,görüşme katılımcıları olarak var olan siyasal sorunların barışçıl bir ortam içerisinde çözülmesi ve sürdürülmesi için ortak bir bildiri taslağı hazırladık. Şimdilik bu belge “ham” durumda bulunuyor. Görüşmelerin 22. turu 12 Aralık’ta yapılacak” dedi.


Vyacheslav Chirikba “Cenevre’ye Gürcistan tarafından daha önce katılmayan Paata Zakareishvili ve Georgy Volsky adlarında yeni temsilciler katıldı ancak sadece katılımcı olarak bulundular. Bir sonraki turda yeni bir ekipleri bulunacak ve bundan dolayıdır ki şimdiki turu geçici olarak adlandırabiliriz. Eski Gürcistan heyeti ile hiçbir konuda anlaşma bulunmuyordu. Bakalım görüşmeler yeni ekip ile nasıl olacak” dedi.


Vyacheslav Chirikba “Abhazya tarafı olarak Cenevre görüşmeleri biçiminin değiştirilmesi uzmanların katılımlarının sağlanması için öneride bulunduk. Buna ek olarak bizler, Güvenlik ve sosyal sorunlar konularında sürdürülen iki gurup çalışmasının birleştirilmesini önerdik. Önümüzdeki turda bu konular değerlendirilecek” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.