RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Ekim 2012, Cuma 10:44:41 tarihnde eklendi. 1035 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altın Sonbahar – 2012 Fuarı

ABHAZYA, MOSKOVA’DA DÜZENLENEN “ALTIN SONBAHAR – 2012” 14. RUSYA TARIM FUARI’NA KATILIYOR
Altın Sonbahar – 2012 Fuarı 12/10/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti, Moskova Sergi Sarayı’nda (ВВЦ) düzenlenen 14. Rusya “Altın Sonbahar – 2012” Tarım Fuarı’na katılıyor.


Fuarın açılış konuşmasını yapan Rusya Tarım Bakanı Nikolay Fyodorov “Toprağın bizlere cömert bir biçimde sunmuş olduğu ürünlerin sunumu bizlere olumlu bir ruh durumu verir ve bizler buna karşı kayıtsız kalmayacağız. Çiftçilerimizin güncel sorunları konuşmak ve çözmek, deneyimlerini paylaşmak, gelişmiş teknolojik ürünleri görmek ve girişimcilerin sözleşmeler imzalamalarını sağlamak için olanaklar yaratan bir ortam hazırladık” dedi.


Abhazya Cumhuriyeti, böyle büyük bir uluslar arası tarım fuarına ilk kez katılıyor. Fuarın açılışına Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası Başkanı Oleg Bartsız katıldı.


İgor Ahba “Abhazya’nın böyle bir fuara katılmasının sadece ekonomik değil, aynı zamanda siyasal anlamda prestiji bulunmaktadır. Abhazya Cumhuriyeti, bağımsızlığının tanınması sonrasında ilk kez egemen bir devlet olarak böyle uluslar arası öneme sahip olan bir fuara katılıyor” dedi.


Oleg Bartsız “Abhazya’nın Fuara katılımı, deneyim kazanmak ve ürünlerimizin dış pazarlara açılma olanağını elde etmek açısından önemlidir. Bugün için Abhazya Hükümeti, Cumhuriyetimizin tarım sektörünün ekolojik temiz tarım ürünleri yetiştirilmesi için desteğini sürdürmektedir” dedi.


Fuar ortamına bir bayram havası hâkim. Abhazya Cumhuriyeti standında Abhazya’da yetişen ürünlerin yanında konuklara Abhaz şarabı, Abhaz balı ve limonata sunuluyor. Birçok konuk, Abhaz standında halk dansı gösterisi sunan sanatçıları izlediler ve Abhaz müziğini dinlediler.


Uluslar arası sergiye Abhazya Cumhuriyeti’nden bu yıl ilk kez 10 şirket katılıyor: «Абхазская лоза», «Абхазский мед», «Аква сервис», «Абхазпродукт», «Вина и воды Абхазии», «Напитки Абхазии и Ко», «Ресурс-Юг», «Хамса», «Чегем 2000 АПК Араду», Государственное предприятие «Чернореченское форелевое хозяйство».


Uluslar arası “Altın Sonbahar – 2012” Tarım Fuarı’na 34 ülkeden 2500’ün üzerinde şirket katılıyor, Rusya Federasyonu 62 bölgesinde bulunan şirketler ile temsil ediliyor. Fuar alanı 60.000 metre kare genişliğinde bulunuyor.


Kaynak: www.apsnypress.info
  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.