RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Ekim 2012, Çarşamba 15:35:01 tarihnde eklendi. 880 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Değerlendirmeler

ALEKSANDR ANKVAB “EĞER “GÜRCİSTAN HAYALİ” HAREKETİ, ABHAZYA’NIN GERİYE DÖNEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSA BU BİR “ALDATICI RÜYA” OLUR”
Ankvab’dan Değerlendirmeler 10/10/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Yönetimi, Gürcistan2da iktidara gelen muhalefet koalisyonu “Gürcistan Hayali” hareketi ile ilgili olarak tepkilerini açıklamaya başladı. Abhazya Cumhuriyeti Devlet haber ajansı Apsnypress Abhazya Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’ın açıklamasını yayınladı.


Aleksandr Ankvab, kimin gelip gittiği, kimlerin memnun olduğu görüntüsü aldatıcıdır. Kısa süre içerisinde konuşmak yanlış olur. Eğer “Gürcistan Hayali” hareketi, abhazya’nın geriye dönebileceğini düşüyorsa bu bir “Aldatıcı Rüya” olur. Ancak, eğer barış anlaşmasını imzalarlar ise, o zaman sorunları konuşmak mümkündür” dedi.


Aleksandr Ankvab “Bizler Anayasa koşullarımız içerisinde yaşıyoruz, orada Abhazya için  - Demokratik bir devlet ve gelecekte de hiçbir değişime yer vermediği belirtiliyor. Bu düşünce sadece Devlet Yönetiminin siyasi görüşü değildir, bu düşünce aynı zamanda vatandaşlarımızın da görüşüdür” dedi.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1579280.html#ixzz28t3Qp5bD        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
KİRPİ - BÜYÜK KONUŞMAYALIM
BU KONUDA RUSYANIN NE SÖYLEDİĞİNE DEĞİL NE YAPTIĞINA BAKALIM.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.