RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2011, Cumartesi 09:54:27 tarihnde eklendi. 1096 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'da turizm sezonu başladı

ABHAZYA CUMHURİYETİ 2008 YILI TATİL SEZONU AÇILDI
Abhazya'da turizm sezonu başladı 02/05/2008. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Tatil ve Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Vyaçeslav BARTSIZ'ın apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre "Abhazya tatil sezonu artık başlamıştır. Gürcistan tarafından yapılan savaş kışkırtıcı açılamalarına karşılık olarak insanlar Abhazya'ya tatil yapmaya geliyorlar. Abhazya'nın tatil için reklam gereksinimi bulunmuyor, bazı oteller ekim sonu itibarı ile "tam doluluk" oranına ulaşmış bulunuyorlar." açıklamasında bulundu.

Vyaçeslav BARTSIZ "bizler, tur firmaları ile olan görüşmelerimizi bitirdik ve reklam çalışmaları için herhangi bir harcamada bulunmadık sayılır. Abhazya'ya gelecek olan turistlerin giriş kolaylığı sağlandıktan sonra, turist sayısında artış sağlanacaktır" dedi.

Vyaçeslav BARTSIZ "Abhazya Cumhuriyeti, ülkelerine tatil için gelenlerin her türlü güvenliğini sağlıyor, Mihail SAAKAŞVİLİ'nin bölgede ki savaş kışkırtıcı açıklamalarına insanlar artık alıştı, bu tür açıklamalara karşın insanlar Abhazya'ya tatile geliyorlar" vurgulamasında bulundu.

Vyaçeslav BARTSIZ "eğer, basın organları tedirginlik yaratacak haberler yayınlamazlar ise Abhazya turizm sezonu, oldukça başarılı geçecektir" hatırlatmasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.