RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Eylül 2012, Cumartesi 10:55:54 tarihnde eklendi. 754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab – Nurgaliyev Görüşmesi

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA’NIN KOŞULLARINI DİKTE ETMESİ İÇİN HİÇKİMSEYE İZİN VERMEYİZ”
Ankvab – Nurgaliyev Görüşmesi 29/09/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Bilgilendirme Bölümü’nden verilen bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ve Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Yardımcısı Rashid Nurgaliyev başkanlığındaki Rusya heyeti ile görüştü. (28/09/2012)


Toplantıya Abhazya Devlet Başkan Yardımcısı Mihail Logua, Başbakan Leonid Lakerbaya, Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Kurumları Başkanları, Rsya Federasyonu Abhazya Büyükelçisi Semyon Grigoriev, Rusya Federasyonu’nun Abhazya’da görev yapan FSB Sınır Muhafızlığı Komutanı Sergey Komarevtsev katıldılar.


Toplantının konusu Abhazya’nın güvenliği oldu. 


Aleksandr Ankvab, Gürcistan ile olan sınırdaki durumun, Rus Sınır Muhafızlığı ve Abhazya Güvenlik Birimleri tarafından yürütülen çalışmaların iyileştirilmesi ile istikrarlı olduğunu belirtti.


Aleksandr Ankvab, Gürcistan tarafından Abhazya’ya sokulan ve devlet güvenlik görevlilerine karşı terör eylemi gerçekleştirmek isteyen teröristlerin yakalanması ile ilgili olarak “Durum kontrolümüz altında bulunmaktadır.  Devlet sınırlarının korunması için sistemli bir çalışma yürütülmektedir ve bu sürdürülecektir. Bizler egemenliğimizi korumaktaki güvenimizi korumaktayız, sınırımızda her şey iyi olacaktır. Abhazya’nın koşullarını dikte etmesi için hiç kimseye izin vermeyiz” dedi.


Rusya Federasyonu Devlet Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Rashid Nurgaliyev, devlet başkanına Abhaya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı ve Abhazya – Gürcistan sınırında yapmış olduğu teftiş hakkında hazırlamış olduğu rapor hakkında bilgi vererek “Sınırda yapılan güvenliğin korunması çalışmaları yüksek düzeyde bulunmaktadır” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info     


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.