RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ağustos 2012, Cuma 19:11:45 tarihnde eklendi. 850 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Ders kitapları Ücretsiz

ABHAZYA CUMHURİYETİ, YENİ ÖĞRETİM YILINA 3 EYLÜL’DE BAŞLIYOR.
Abhazya’da Ders kitapları Ücretsiz 31/08/2012. Abhazya Cumhuriyeti Bilgilendirme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Eğitim Bakanı Daur Nachkebia ile Abhazya Cumhuriyeti’nin yeni öğretim yılı hazırlıkları hakkında bir toplantı düzenledi.


Eğitim Bakanı Daur Nachkebia, toplantıda devlet başkanına 3 Eylül’de başlayacak olan öğrenim dönemine hazır olduklarını belirtti. Onarımı süren okul binaları hakkında bilgi veren bakan bu çalışmaların öğrenim sürecinde kesinti yaratmayacağını belirtti. Okullardaki onarım çalışmaları binaların çeşitli bölümlerinde gerçekleştiriliyor.


Aleksandr Ankvab, okullardaki öğrenim kitapları hakkında bilgi istedi.


Daur Nachkebia, Abhazya’daki tüm okullarda ders kitaplarının temin edildiği hakkında bilgi verdi. Öğrenim sürecindeki kitapların bugün için Rus yayınevlerinden sağlandığını belirterek “Abhazya’da yayımlanmayan kitaplar hakkında bazı sorunlar bulunuyor” dedi.


Aleksandr Ankvab “Okul kitaplarının satın alınması ile ilgili olarak maddi kaynak sağlanmaya hazır olunduğunu vurgulayarak, öğrencilere ders kitaplarının parasız olarak ulaştırılacağının sözünü verdi.     


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.