RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Ağustos 2012, Çarşamba 11:47:19 tarihnde eklendi. 827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Avrupa İlişkileri

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “ABHAZYA, AVRUPA PARLAMENTOSU ÜYELERİNİN ABHAZYA’YA ZİYARETİNE ÖNEM VERİYOR”
Abhazya – Avrupa İlişkileri 29/08/2012. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, 28 Ağustos salı günü Avrupa Parlamentosu Milletvekili, Lüksemburg Temsilcisi Avrupa Halk Partisi üyesi Frank Engel ile görüşmede bulundu.


Taraflar arasında, Abhazya’nın Avrupa ülkeleri ve Avrupa Parlamentosu ile olan mevcut ilişkileri, dış temasları ve ilişkilerin geliştirilmesi umutları konuları görüşüldü.


Frank Engel’e göre bugün için diyalog kurulmasına gereksinim olduğu ve Abhazya Temsilcileri ile Avrupa Parlamentosu üyeleri ile bir dizi toplantının organize edilmesi gerektiğini vurguladı.


Vyacheslav Chirikba, Avrupalı parlamentere Abhazya’nın dış politikası ve Cenevre görüşmeleri sürecinin var olan durumu hakkında bilgilendirdi. Dışişleri Bakanı ayrıca, konuğuna Abhazya’nın siyasal durumu hakkında bilgi verdi ve Avrupalı parlamenterlerin Abhazya’ya yapacakları ziyaretlerin organize edilmesine önem verdiklerini belirtti.


Kaynak: www.apsnypress.info        


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.