RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ağustos 2012, Salı 11:58:53 tarihnde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Askeri Üssü Tamamlandı

ABHAZYA’DA BULUNAN RUS ASKERİ ÜSSÜ KARARGAHI İNŞAATI TAMAMLANARAK HİZMETE GİRDİ
Rus Askeri Üssü Tamamlandı 28/08/2012. /ITAR-TASS/. Abhazya’da bulunan Rus Askeri Üssü Karargahı inşaatı tamamlanarak hizmete girdi. ITAR – TASS Haber Ajansı’nın RF Güney Askeri Bölgesi Komutanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre “Bugün Abhazya’da bulunan Rus Askeri Üssü Komutanlığı inşaatını yapan inşaat şirketi çağdaş modern ekipmanlar ile donatılmış olan ve yaklaşık olarak binden fazla askerin barınabileceği üs binalarının teslimatı yapıldı” açıklaması yapıldı.


Basın Servisi’nin bildirdiğine göre “İnşaat şirketi tarafından daha önce dokuz adet 420 kişinin yaşayabileceği binalar, resmi ofislerin de bulunduğu 40 daire, 6 adet komutanlık binası, 180 kişilik banyo – çamaşırhane sisteminin bulunduğu ve çevre dostu malzemelerin kullanıldığı prefabrik yapıların teslimatı yapılmıştı”


Yapılan bu inşaat sistemine bağlı olarak, kanalizasyon sistemi, su depolama, içme suyu arıtma, yaşam destek ünitesi, elektrik trafo sistemi de hazır duruma getirildi.


Abhazya’da bulunan Rus Askeri Üs inşaatına 2008 Gürcü saldırıları sonrasında Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında imzalanan dostluk ve işbirliği anlaşmasına bağlı olarak başlandı. Abhazya Cumhuriyeti’nde bulunan Rus Askeri Gücü 3.700 kişiden oluşuyor.


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.