RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ağustos 2012, Perşembe 10:08:48 tarihnde eklendi. 922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Venezuela Büyükelçisi Abhazya’da

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, VENEZUELA BÜYÜKELÇİSİ HUGO JOSE GARCİA HERNANDEZ İLE GÖRÜŞTÜ
Venezuela Büyükelçisi Abhazya’da 23/08/2012.Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuiyeti Devlet Başkanlığı Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 22 Ağustos Çarşamba günü Bolivar Venezuela Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti büyükelçisi Hogo Jose Garcia Hernandez ile görüştü.


Aleksandr Ankvab, buluşmada Venezuela Büyükelçisine “Bizler, sizin ülkenize ve devlet yönetiminize, Abhazya’nın bağımsızlığının tanınması için yapmış olduğu çalışmalarınıza minnettarız. Bizler, Venezuela ile gelecekteki ilişkilerimizi güçlendirmeye önem veriyoruz” dedi.


Hugo Jose Garcia Hernandez “Abhazya’da bulunmaktan ve göstermiş olduğunuz konukseverlikten dolayı mutluluk duyuyorum. İki ülke arasındaki iç ve dış politikalar konularında, hem de kültür ve eğitim alanlarındaki işbirliği konularında görüşüyoruz. Venezuela, Abhazya’nın uluslar arası alanda tanınmasına destek vermek için mümkün olan her şeyi yapacaktır” dedi.


Hugo Jose Garcia Hernandez “Devlet Başkanımızın rahatsızlığı nedeni ile Abhazya ve Venezuela arasındaki ilişkilerimiz istediğimiz gibi gelişemedi. Hugo Chavez, güçlü kişiliği ile hastalığı geriletmiştir. Bu yıl Ekim ayında yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerinde yer almayı planlıyor” bilgilendirmesinde bulundu.


Aleksandr Ankvab “Abhazya, Venezuela Devlet Başkanı’nın rahatsızlığından dolayı üzüntü duymaktadır. Ancak, bizler güçlü insanın hastalığı yeneceğinden dolayı hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır. Hugo Chavez’in seçimleri ezici  bir çoğunlukla kazanacağından eminiz” dedi.


Aleksandr Ankvab “İki ülke arasındaki mesafenin uzaklığına rağmen Abhazya’nın Venezuela ile ilişkilerin geliştirilmesine önem veriyoruz. Venezuela, Abhazya’nın bağımsızlığını tanıyan ilk ülkelerden birisidir. İşbirliğimizin geliştirilmesine önem veriyoruz. Almış olduğu karar için lütfen, Devlet Başkanı Chavez’e bir kez daha teşekkürlerimizi iletin. Abhazya bunu her zaman anacaktır” dedi.


Hugo Jose Garcia Hernandez “Abhazya’ya yapmış olduğum son ziyaretten bu yana bir çok değişikliğin gerçekleştiğini görüyorum ve size ülkeniz ve halkınız adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.