RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Ağustos 2012, Pazartesi 20:44:54 tarihnde eklendi. 884 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab - Tsargush Buluşması

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, LONDRA OLİMPİYATLARI BRONZ MADALYA SAHİBİ ABHAZ GÜREŞÇİ DENİS TSARGUSH’U KABUL ETTİ.
Ankvab - Tsargush Buluşması 20/08/2012. Abhazya Devlet Başkanlığı Basın bilgilendirme bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 19 Ağustos Pazar günü 2012 Londra Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Abhaz güreşçi Denis Tsargush’u makamında kabul etti.


Aleksandr Ankvab, kabul sırasında yaptığı konuşmada “Senin kazanmış olduğun bu madalya altın değerindedir. Abhaz halkı seninle gurur duyuyor. Sen Abhaz halkının onurusun. Sen Abhazya’yı yücelttin. Bunun için sana teşekkür ederim” dedi.


Denis Tsargush “Beni olimpiyat şampiyonu gibi karşıladığınız için utandım” dedi.


Aleksandr Ankvab “Ben senin için yukarıda söylemiş olduğum sözleri sıradan açıklamadım. Bu gerçektir. Bizler seninle gurur duyuyoruz. Sen hepimiz için güzel bir örneksin” dedi. 


Denis Tsargush, devlet başkanına gelecekte yapılacak olan uluslar arası yarışmalar ile ilgili çalışma planları hakkında bilgi verdi. Ayrıca bir sonraki olimpiyatlarda altın madalya alacağına ait güvence verdi.


Aleksandr Ankvab’da Denis Tsargush’un olimpiyatlarda altın madalya alacağına olan güvenini belirtti ve Denis Tsargush’a Abhaz Antik Kiliselerinin resimlerinin bulunduğu altın ve gümüş para seti hediye etti. Denis Tsargush’a Suhum’da yapım aşamasında bulunan evlerden birisinde daire sahibi olması için 7 milyon ruble destek sağlanacak.


Kaynak. www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.