RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Ağustos 2012, Perşembe 00:06:33 tarihnde eklendi. 1199 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye’den Abhazya'ya Gelenler

SURİYE’DEN ABHAZYA’YA BİR GRUP ABHAZ GÖÇMEN DAHA BEKLENİYOR.
Suriye’den Abhazya'ya Gelenler 02/08/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Zurab Adleyba, Apsnypress Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Suriye’den Abhazya’ya gelerek yerleşen Abhaz göçmeni 12 Aileye Gulripsh Bölgesi Dranda köyünde dairelerinin anahtarları verildi” dedi.


Zurab Adleyba, geçtiğimiz Salı günü 31 Temmuz’da Suriyeli göçmen ailelerin geçici olarak yaşadıkları devlet misafir evi “Aytar’da devlet geriye dönüş komitesi üyeleri ile bir araya geldiler ve göçmenlere dairelerinin anahtarlarını teslim ettiler.


Zurab Adleyba “Suriyeli göçmenler 7 Ağustos’ta misafir evinden ayrılarak dairelerine yerleşecekler. Ayrıca bazı girişimciler tarafından Suriyeli göçmenler için Gudauta Bölgesi Durıpsh köyü ve Oçamçıra Bölgesi Akuaska köyünde iki ev tahsis edildi” dedi.


Zurab Adleyba “Suriyeli göçmenlerin topluma uyum çalışmaları nornal olarak sürüyor. Onlar artık Abbhazya pasaportu sahibi bulunuyorlar, altı kişi çalışmaya başladı. Yakın bir zaman içerisinde Devlet geriye dönüş komitesi olarak Suriye’den bir başka grubun gelmesini bekliyoruz” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.