RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Temmuz 2012, Salı 19:30:40 tarihnde eklendi. 1334 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Gürcistan Sınırı

ABHAZYA – GÜRCİSTAN SINIRI’NDA YENİ YAYA – GİRİŞ ÇIKIŞI YOLU YAPILIYOR
Abhazya – Gürcistan Sınırı 31/07/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet başkanı Aleksandr Ankvab ve Rusya Federasyonu’nun  Abhazya’da görev yapan FSB Sınır Muhafızlığı Komutanı Sergey Komartsev bugün görüşmede bulundular..


Devlet Başkanı ve FSB Abhazya Sınır Muhafızlığı Komutanı arasında yapılan toplantıda, Abhazya ve Gürcistan arasında ki devlet sınırının güvenliği konuları ve ayrıca yaya geçişleri ile ilgili olarak planlanan giriş – çıkış yolu konuları da görüşüldü.


Sergey Komartsev “Abhazya’nın devlet sınırlarının korunması ve bölgede güvenliğin sağlanması gibi konularda alınacak olan önlemler hakkında görüştük” dedi.


Aleksandr Ankvab “Gal bölgesine devlet sınırından giriş – çıkışlar çok rahat bir biçimde gerçekleşiyor. Açılacak olan yeni yaya girişi – çıkışları vatandaşların geçişlerini rahatlatacağız ve güvenliğin bütünü ile izlenmesini de sağlamış olacağız” dedi.        


Apsnypress Haber Ajansının Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre taraflar arasında ayrıca Abhazya Cumhuriyeti Devlet Sınırlarında yaşanan diğer konuları da görüştüler.


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.