RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Temmuz 2012, Salı 11:00:48 tarihnde eklendi. 1153 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Care International

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI VYACHESLAV CHİRİKBA “CARE INTERNATIONAL” YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Care International 31/07/2012.  Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Uluslar arası  Sivil Toplum Kuruluşu “Care International” Proje Müdürü Anthony Foreman ve Misyon Müdürü Thomas Reynolds ile görüştü.


REGNUM Haber Ajansı’nın Abhazya Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre taraflar arasında Care International Organizasyonu’nun Abhazya’da yapmak istedikleri çalışma projeleri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.


Uluslar arası sivil toplum kuruluşu temsilcileri görüşmelerinde bugün için Care International, Oçamçıra ve Gal Bölgelerinde dört hedef grup ile çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladılar. Proje Müdürü Anthony Foreman’a göre, Care International’ın ana hedefi yerel toplumların iş kapasitelerini arttırma ve güçlendirilmesini sağlamaktır. Ayrıca o bölgelerde diğer değişik insani yardım konularında gündemde bulunduğunu belirtti.


Kaynak : http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1556729.html#ixzz22BP4QAZL


(Not: Care International :  http://www.care-international.org/ Avustralya, Kanada, Danimarka, Almanya, Fransa, Japonya, Hollanda, Norveç, Avusturya, Tayland, İngiltere, ABD üye ülkeler tarafından kurulan Uluslar arası Sivil Toplum Kuruluşu - Abhazyam.com ) 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.