RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Temmuz 2012, Cuma 12:33:10 tarihnde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Osetya’da Atamalar

ROBERT KOKOEV, GÜNEY OSETYA’NIN ABHAZYA BÜYÜKELÇİLİĞİ GÖREVİNDEN ALINDI
Güney Osetya’da Atamalar 27/07/2012. REGNUM Haber Ajansı’nın Güney Osetya Devlet Başkanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Leonid Tibilov tarafından yayınlanan kararname ile Robert kokoev, Abhazya Cumhuriyeti’nde ki Büyükelçilik görevinden azledildi. Güney Osetya’nın eski devlet başkanı Eduard Kokoytı’nın kardeşi olan Robert Kokoev, 2008 yılından bu yana Abhazya’da Güney Osetya’nın Büyükelçiliği görevinde bulunuyordu.


Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Leonid Tibilov tarafından yayınlanan bir başka kararname ile Güney Osetya’nın Nikaragua Cumhuriyeti ve Bolivar Venezuela Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi Nariman Kozaev görevinden alındı.  Bir başka kararname ile Devlet Başkan Yardımcısı Alan Kochiev, aynı zamanda Tam Yetkili Büyükelçi Statüsü ile görevlendirildi. 


Başka bir kararname ile, Nariman Kozaev Tibilov Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Güney Osetya Cumhuriyeti, Olağanüstü Büyükelçisi ve Nikaragua, Güney Osetya Cumhuriyeti Tam Yetkili Büyükelçisi Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi ofisinden çıktı.


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1555771.html#ixzz21oNXouXP
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.