RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Temmuz 2012, Cuma 10:22:04 tarihnde eklendi. 1052 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pshou Sınır Kapısı

ABHAZYA VE RUSYA FEDERASYONU PSHOU SINIR KAPISI'NDA YAYA VE ARAÇ GİRİŞ – ÇIKIŞLARI NORMALE DÖNDÜ
Pshou Sınır Kapısı 27/07/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Gümrük Komitesi Başkanı Said Tarkil Apsnypress Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Devlet Başkanımız Aleksandr Ankvab’ın Rus Yetkilileri ile Abhazya – Rusya Devlet sınırında var olan sorunların çözümü amacı ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda Abhazya – Rusya Sınırından yaya ve araç giriş çıkışları normale dönmüştür” dedi.


Said Tarkil “Sınırda yaşanan kilometrelerce kuyruk, Rusya tarafında bulunan pasaport kontrol kabinlerinin tam kapasitede çalışmamasından kaynaklanmaktadır. Kabinler personel eksikliği yüzünden boş kalmıştır. Bugün için Rusya’da ki pasaport kontrol kabinleri tam kapasitede çalışmaktadır. Geceleri sınırdan 30 – 35 Bin kişi ve 3000’in üzerinde araç giriş çıkış yapmaktadır” dedi.


Said Tarkil “Bu yıl gümrük işlemlerini olduğunca basit duruma getirdik. Devlet Başkanımızın belirtmesi üzerine, araçların sınırdan giriş – çıkışları basitleştirildi, ayrıca Abhazya’ya gelen kişilerin sigorta işlemleri kaldırıldı, sınırda var olan karantina ve veteriner denetimleri de çalıştırılmıyor” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.