RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Temmuz 2012, Cuma 00:46:55 tarihnde eklendi. 1119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Sınır Devriye Gemileri

ABHAZYA’NIN OÇAMÇIRA LİMANI’NA RUS FSB SINIR MUHAFIZLIĞI'NDA GÖREV YAPACAK OLAN İKİ SINIR DEVRİYE GEMİSİ GELDİ
Rus Sınır Devriye Gemileri 13/07/2012. Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızlığı’nda Sahil Kontrol Görevi yapacak olan iki adet sahil koruma gemisi 12 Temmuz Perşembe günü Oçamçıra limanına geldi.

   
ПСКА - 621 ve ПСКА – 622 adlı hızlı devriye görevi yapacak olan sahil koruma gemilerinin göreve başlama törenine Oçamçıra Şehri yöneticileri ve Rus FSB Sınır Muhafızlığı Askeri temsilcileri ile mürettebat aileleri katıldılar.


Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızlığı Sahil Korumada 8 adet sahil koruma gemisi görev yapacak, gemiler Abhazya Cumhuriyeti’nin devlet sınırlarının korunması konusunda yetkin ve profesyonel olarak çalışacak. Gemiler son derece güçlü radar ve silah donanımına sahip bulunuyorlar


Bilindiği üzere, Rusya federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanları arasında Abhazya Cumhuriyeti’nin sınırlarının korunması amacı ile 30 Nisan 2009 Tarihinde yapılan anlaşma gereğince Abhazya Cumhuriyeti’nin Devlet Sınırlarının Korunması amacı ile Rusya Federasyonu FSB Sınır Muhafızlığı görev yapıyor. Bu anlaşmaya bağlı olarak FSB Sınır Muhafızlığı Sahil Koruma görevinde bulunmak amacı ile Abhazya’ya ilk sahil koruma gemileri 22 Aralık 2009 Tarihinde geldiler.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.