RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Haziran 2012, Pazartesi 18:07:33 tarihnde eklendi. 995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saakaşvili’nin Rüyaları Bitmiyor

MİHAİL SAAKAŞVİLİ’NİN ŞÜPHESİ BULUNMUYOR: ABHAZYA’DAKİ İŞGALCİLER GİDECEK.
Saakaşvili’nin Rüyaları Bitmiyor 25/06/2012. Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, 25 Haziran’da Batum’da düzenlenen “Uluslar arası Denizciler Günü”nde ki tören konuşmasında “Abhazya topraklarını ‘işgal’ edenlerin gideceklerinden şüphem yoktur” dedi.


Mihail Saakaşvili “Bizim denizcilerimizin birçoğu Abhazya doğumludur. Ve görüldüğü üzere işgalciler, bu toprakları hemen terk etmeyecektir ve ben bunun bir gün olacağından şüphe duymuyorum, bizler yeni yerler geliştirmek durumundayız. Bunun için en iyi yer Lazika’dır” dedi.


Mihail Saakaşvili “İki yıl önce, Anaklia bölgesinde tatil sektörünün gelişimi için başlatılan planlar için alay edenler, şimdi bölgedeki gelişimi görmekteler, Anaklia bölgedeki en iyi birinci sınıf tatil alanı olacaktır” dedi.


Mihail Saakaşvili “Lazika, tatil bölgesi olmayacak ama önemli bir ekonomik merkez olacaktır. Hazırlık çalışmaları şimdiden başlamıştır, önümüzdeki aylarda büyük ölçekli inşaatlar başlayacak ve önümüzdeki yıl tamamlanacaktır” dedi. Saakaşvili birkaç ay önce, Lazika’da nüfusu yarım milyon insanın yaşayacağı bir Karadeniz liman şehri üzerinde inşaat başlayacak açıklamasında bulunmuştu.


Kaynak:  http://abhaz-uzel.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=2490:mikhail-saakashvili-ne-somnevaetsya-qokkupantyq-ujdut-iz-abkhazii&catid=80&Itemid=233
  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.