RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Haziran 2012, Perşembe 11:17:29 tarihnde eklendi. 1102 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’ya Geri Dönenler

ABHAZYA PARLAMENTOSU, ANA VATANLARINA GERİ DÖNENLERİN SORUNLARININ ARAŞTIRILMASI İÇİN KOMİSYON KURDU
Abhazya’ya Geri Dönenler 21/06/2012. Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu, hükümet üyeleri ve ilgili bölüm başkanları ile Abhazya Cumhuriyeti Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Zurab Adleyba, geriye dönenlerin sorunlarının tartışıldığı bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.


Toplantıda, Suriye’den Abhazya Cumhuriyeti’ne geri dönen vatandaşların sorunları tartışıldı. Zurab Adleyba, parlamenterlere, geçtiğimiz günlerde vatanlarına geri dönenlerin yaşam koşulları ile ilgili olarak devlet geriye dönüş komitesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Parlamento Basın birimi tarafından verilen bilgiye göre, Parlamenterler, geriye dönenlerin konut edinme ve istihdam konularına özellikle önem gösterdiler. Parlamenterler, Parlamento ve ülke devlet yönetiminin bütün birimlerinin geriye dönen vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılamak için her türlü çabayı göstermek durumundadır vurgulamasında bulundular.


Parlamento Basın Birimi “Parlamentoda geriye dönen yurttaşların uyum sürecinde uygulanan proje ve var olan sorunların çözülmesi amacı ile bir inceleme komisyonu kurulması kararı alındı” açıklamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.