RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Haziran 2012, Pazartesi 13:27:28 tarihnde eklendi. 1107 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Cumhuriyeti Fuarlarda

ABHAZYA TİCARET ODASI “KURSK – KORENSK 2012” FUARINDA ABHAZYA ÜRÜNLERİNİ TANITTI
Abhazya Cumhuriyeti Fuarlarda 18/06/2012. Abhazya Ticaret Odası, (ATPP) 16 Haziran’da Kursk’ta düzenlenen 12. Korensk 2012 Bölgeler Arası Toptan ve Perakende Eşya Fuarına katıldı.


Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti desteği ile “Korensk Fuarı 2012” Toptan ve Perakende Fuarına katılan Abhazya Ticaret Odası fuarda açmış olduğu sergide ülke içerisinde üretim yapan işletmeler ve ülkenin tanıtımının yapıldığı hediyelik eşyalar izleyicilere sunuldu.


Kursk – Korensk Fuarı, Rusya’da düzenlenen geleneksel 3 büyük fuardan birisi olarak biliniyor. 20 yüzyılın son dönemlerinde bu özelliğini yitirmişti, ancak 2000 yılından itibaren Kursk Valisi Aleksandr Mihailov’un büyük çabaları sayesinde Rusya’nın Güney kapısı olarak bilinen fuar yeniden önemini korumaya başladı ve canlandı.


Abhazya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Adgur Luşba, “Kursk – Korensk 2012” Fuarı açılış töreninde yaptığı konuşmada Abhazya Cumhuriyeti’nin fuara katılımında aktif olarak destek vermeleri dolayısı ile Kursk Valisi Aleksandr Mihailov ve fuar organizatörlerine Abhazya Cumhuriyeti adına teşekkürlerini belirtti.


Uluslar arası 12. Bölgelerarası Kursk – Korensk Toptan ve Perakende Eşya Fuarı’na Abhazya’nın dışında geleneksel olarak Rusya Federasyonu Merkez Bölgeleri, Belarus, Ukrayna, Moldova Cumhuriyetleri büyükelçilikleri ve yurt içi ve dışında çalışan şirket temsilcilikleri katıldı. Fuara katılan küçük ve orta ölçekli şirketler arasında gıda, sanayi, tarım alanlarında yapmış oldukları ürünlerini sergilediler.


Kursk Valisi Aleksandr Mihailov, fuarda Abhazya Cumhuriyeti standını ziyaret ederek, Abhazya Ticaret Odası Temsilcilerine ve şirket temsilcilerine katılımları için teşekkürlerini belirterek fuarın Kursk Bölgesi ve Abhazya Cumhuriyeti arasında ki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine destek vereceği umudunda olduğunu söyledi.


Kaynak: www.apsnypress.info        


 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.