RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Haziran 2012, Cuma 11:34:17 tarihnde eklendi. 887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’nın Ulusal Güvenliği

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN “ULUSAL GÜVENLİK KAVRAMI” BULUNMAKTADIR
Abhazya’nın Ulusal Güvenliği 15/06/2012. Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Konseyi tarafından son günlerde ülkede böyle bir kavramın olup olmadığının bazı basın – yayın organlarında sorgulayan yazıların yayınlanması üzerine Apsnypress Haber Ajansı’na “Abhazya Cumhuriyeti’nin Ulusal Güvenlik ile ilgili bir kavramı bulunmaktadır” açıklaması yapıldı.


Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Konseyi “2006 yılının Ağustos ayında kabul edilen Ulusal Güvenlik Kavramı’nın aradan geçen beş yıllık süreç içerisinde ciddi bir değişim yaşadığı unutulmamalıdır. Ağustos 2008’de Abhazya’nın bağımsızlığı uluslar arası alanda tanınmış olması ve bu tanınmayı izleyen süreç içerisinde, dış politika ile ülkenin sosyo – ekonomik yapısındaki değişimler ulusal güvenlik kavramının bu koşullara göre değerlendirilmesi gerekirdi.


15 Şubat 2011 Tarihinde Devlet Başkanı’nın başkanlığında Abhazya Cumhuriyeti’nin ulusal güvenliği kavramı, günün koşullarına uygun bir biçimde güncellenmesi amacı ile yapılan Devlet Güvenlik Konseyi toplantısında alınan karar ile onaylandı”
açıklamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.