RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Haziran 2012, Perşembe 09:16:00 tarihnde eklendi. 885 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kavkazvision Müzik Yarışması

KAFKASYA BÖLGESİ CUMHURİYETLERİ, ABHAZYA İLE GÜNEY OSETYA'NIN KATILACAĞI TV MÜZİK YARIŞMASI BAŞLADI
Kavkazvision Müzik Yarışması 14/06/2012. İnguşetya Hükümeti Basın Hizmet Birimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kafkasya Fedral Bölgesi olarak her yıl Kafkasya’ya özgü müzik ve şarkı repertuarlarının bulunduğu sanatçıların eserlerini sunacak olan genç ve yetenekli şarkıcıların yarıştığı televizyon müzik yarışması başlıyor. KAVKAZVISION Yarışmasını kazanan sanatçılar uluslar arası Eurovision şarkı yarışmasına katılmak için ululsal düzeyde düzenlenecek olan elemelere katılma hakkı elde edecekler.


KAVKAZVISION Müzik Yarışmasına, Dağıstan Cumhuriyeti, Kabardey – Balkar Cumhuriyeti, Çeçenistan, Kuzey Osetya, Karaçay – Çerkesk Cumhuriyeti, İnguşetya ve Stavrapol Eyaleti ve ayrıca RF Güney Fedral Bölgesi ile Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti’nden sanatçılar katılıyor.


Bugün için yarışmaya katılacak olan bölge sanatçıların 18 Haziran’a kadar sürecek olan başvuru işlemleri başladı. Daha sonra bölgeler içerisinde ilk ön eleme yarışması 20 Haziran – 2 Temmuz arasında düzenlenecek ve sonra 8 Temmuz 15 Ağustos arasında son eleme grubu belirlenecek. Yarışmanın gala final konseri ise Eylül 2012’de gerçekleşecek. 


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1541441.html#ixzz1xhLYhOOR
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.