RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Haziran 2012, Çarşamba 11:25:09 tarihnde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’a Suikastta Gelişme Var

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB’A SUİKAST GİRİŞİMİNDE TUTUKLULARIN GÖZALTI SÜRESİ UZADI
Ankvab’a Suikastta Gelişme Var 13/06/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın verdiği bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Başsavcılığı 12 Haziran’da Suhum Mahkemesinde sürdürülen Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’a düzenlenen suikast girişimi davasında sanık olarak bulunan Anzor Butba, Alhas Hutaba, Ramzi Hashig ve Murtaza Sakania’nın gözaltı sürelerinin 12 Ekim 2012 Tarihine kadar uzatılmasını talep etti.


Başsavcılığın gözaltı sürelerinin uzatılması talebi içerisinde uluslar arası işbirliği talebi üzerine Rusya Federasyonu’nda görev yapan çeşitli uzman kuruluşlarda, adli tıp kurumlarında yapılan muayene sonuçlarının tamamlanmamış olması da delil olarak gösterildi. Ayrıca suikast girişimi ile ilgili olarak yeni gözaltıların bulunması nedeni ile soruşturmanın uzamış olması da gözaltı süresinin uzatılmasına neden olarak belirtildi.


REGNUM Haber Ajansında daha önce bildirildiği üzere 12 Nisan’da Abhazya Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’a düzenlenen suikast girişimi nedeni ile ilgili olarak ayrıca Eldar ve Edgar Çitanava, Tamaz Bartsız, Astamur Hutaba, Ruşbey Bartsız ve Pavel Ardzınba hakkında uluslar arası yakalama emri çıkarılmış ve gözaltılar gerçekleştirilmişti.  

         
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1541009.html#ixzz1xemUs7LS
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.