RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 22:02:23 tarihnde eklendi. 638 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagapş; Putin'e teşekkür etti

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI SERGEY BAGAPŞ; RUSYA DEVLET BAŞKANI VLADİMİR PUTİN'E TEŞEKKÜR ETTİ
Bagapş; Putin'e teşekkür etti 16/04/2008. Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Rusya Devlet Başkanı Vladimir PUTİN'e Abhazya ve Güney Osetya ile olan sorunların çözümü için Rusya Hükümetine vermiş olduğu görev için teşekkürlerini ileterek "Rusya Federayonu yönetimine bu çözümden dolayı teşekkür ederim. Son yıllar açıkça gösteriyor ki Abhazya ayakları üzerinde duran br devlet. Rusya ile normal ekonomik ilşkiler kuruluyor ve geliştiriliyor" dedi.

Sergey BAGAPŞ; apsnypress haber ajansı muhabirine vermiş olduğu demeçte "doğaldır ki, savaş sonrası Abhazya'nın durumu oldukça karışıktı, ve Rusya'nın almış olduğu ambargo kararını kaldırmasından sonra atıl durumda bulunan bir çio işletme çalışmaya başlayacaktır. Ülkemiz halkının refahını arttırnak ve ekonomik gelişmeyi sağlamak için bizleri önemli görevler bekliyor. Abhazya'da bir çok rus vatandaşı yaşıyor ve Rusya onların yaşam düzeylerinin geliştirilmesine önem veriyor" açılamasında bulundu.

Sergey BAGAPŞ; Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir PUTİN'in Rusya hükümetine yazmış olduğu çalışma belgesinin "Abhazya halkının gelişimi için doru ve gerçekçi bir adım" yorumlamasında bulundu.

Sergey BAGAPŞ "Bizler, Gürcistan ve bazı ülkelerin gösterecekleri tepkileri önceden biliyoruz, ancak bu tür tepkiler bizim için yeni bir şey değildir." dedi.

Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Rusya Federasyonunun almış olduğu bu kararın son olmadığı ümidini taşıdığını belrterek "bizler için ekonomik ve diğer sorunların çözümü için yeni uygulamalar gündeme gelecektir" hatırlatmasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.