RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Haziran 2012, Pazartesi 18:55:24 tarihnde eklendi. 1068 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geriye Dönenler ile Buluşma

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLETİ GERİYE DÖNÜŞ KOMİTESİ VE ANA VATANA DÖNENLER TOPLANTI YAPTILAR.
Geriye Dönenler ile Buluşma 04/06/2012. Abhazya Cumhuriyeti geriye Dönüş Komitesi Basın bölümünden verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Devleti Geriye Dönüş Komitesi, 2 Haziran’da ana vatan’a dönerek yerleşenler ile pasaport sorunları, yerleşim sorunları ve istihdam sorunları ile ayrıca asayiş suçları ile ilgili konuların görüşüldüğü bir toplantı düzenledi.


Toplantı ana vatana dönerek yerleşenlerin istekleri üzerine düzenlendi.


Toplantıya, İçişleri Bakanı Otar Hetsiya, Abhazya Cumhuriyeti Halk Meclisi Uluslar arası, Parlamentolar arası Bilgilendirme ve İletişim Kurulması Komitesi Başkanı Yuri Zuhba, Komite Başkan Yardımcısı Dimitri Gunba, Türkiye Abhaz Dernekleri Federasyon Başkanı Feridun Akusba, İnegöl Abhaz kültür Derneği başkanı Talat Kapba ve ayrıca Gulripsh Bölgesi Yönetimi Başkan Yardımcısı Vadim Haraziya katıldılar.


Toplantı Abhazya Cumhuriyeti Geriye dönüş Komitesi başkanı Zurab Adleyba tarafından yönetildi.


Ana vatan Abhazya’ya geriye dönenler ile Abhazya Devleti yöneticileri arasında yapılan görüşmelerde ilginç konular görüşüldü ve taraflar arasında görüş alışverişinde bulunuldu. Geriye dönenlerin arasında sorunlarını belirtenler arasında Celal Tsuşba, Ersin Ckhua, Aycan Bedia, Şendoğan Zvanba ve diğer kişiler bulundular.


İçişleri Bakanı Otar Hetsiya, Parlamenterler Yuri Zuhba ve Dimitri Gunba, Devlet Geriye Dönüş Komitesi Başkanı Zurab Adleyba ve üyeleri geriye dönenlerin tüm sorularını yanıtladılar.


Kaynak: www.apsnypress.info          
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.