RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Haziran 2012, Cuma 19:05:30 tarihnde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uluslar arası Çocuk Günü

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE ULUSLAR ARASI ÇOCUK GÜNÜ KUTLANDI.
Uluslar arası Çocuk Günü 01/06/2012. Abhazya Cumhuriyeti’nde yaz, bütün dünyada olduğu gibi bir bayram ile başladı – Uluslar arası çocuk günü 1925 yılından bu yana kutlanmaktadır. Abhazya’da çocuklar oldukça fazla, eğer siz bu bayrama katılacaksanız, sizin için her şey açık olacak!


Suhum Şehri Gençlik ve Spor Komitesi ve Suhum Vilayeti tarafından her yaşta çocuklar için hareketli, neşeli, renkli ve çok çeşitli bir bayram düzenlendi. Bebekler, yeni yürümeye başlayan çocuklar, küçükler, okul öncesi çocuklar, öğrenciler ve onların velileri ilk sıcak yaz akşamında Abhaz Dram Tiyatrosu önünde hazırlanan şenlik alanında toplandılar.


Burada bütün çocuklar için gerekli olan bütün eğlence koşulları hazırlandı: Badminton oyunu, masa tenisi, basketbol, trambolin üzerinde zıplama alanı, bu oyunlarda ödül kazanmak için yarışmalar düzenlendi. Genç sporcular arasında yarışmalar düzenlendi. Judo, Serbest ve Greko-Romen Stil Güreşleri, Sambo, Boks müsabakaları düzenlenerek izleyicilere heyecanlı anlar yaşattılar. Çocukların yüzleri sanatçılar tarafından papatya, gelincik gibi çiçekler ile desenlendi. Parkta ve gezi alanında örümcek adam, Shrek gibi kahramanlar ile çizgi roman kahramanları tarafından ağırlandılar. Çocuklar çizgi ve oyun kahramanları ile fotoğraf çektirdiler. Çocuklara pamulk şekeri, limonatalar, balonlar, toplar ve çeşitli hediyeler verildi. Bu ikramların hepsi çocuklara ücretsiz olarak verildi. Abhaz Dram Tiyatrosu’nda MSİ 18:00’de konser başladı.


Organizasyonu düzenleyenler, “Takım Yıldızı” adlı gençlik organizasyonu ve “Adalet İçin” adlı Gençlik ve Yurtsever Örgütü.      


Kaynak: http://apsnypress.info/news/6423.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.