RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mayıs 2012, Çarşamba 09:16:03 tarihnde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eduard Kokoytı Abhazya’da

GÜNEY OSETYA ESKİ DEVLET BAŞKANI EDUARD KOKOYTI, SERGEY BAGAPŞ’IN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜ NEDENİ İLE ABHAZYA’YA GELDİ.
Eduard Kokoytı Abhazya’da 30/05/2012. Güney Osetya Cumhuriyeti Eski Devlet Başkanı Eduard Kokoytı, 29 Mayıs Salı günü, Abhazya Cumhuriyeti 2. Devlet Başkanı Sergey Bagapş’ın 1. ölüm yıldönümü nedeni ile Abhazya’ya geldi.


Aleksandr Ankvab ve Eduard Kokoytı yapmış oldukları konuşmalarda Sergey Vasilyevich Bagapş’ın Abhazya ve güney Osetya arasında ki kardeşçe ilişkilerin gelişmesine yapmış olduğu katkıya vurgu yaptılar. İki ülke ve özellikle gençler arasında ki bağların güçlendirilmesinde özellikle siyasi güçlerin destek vermesi gerektiğini belirttiler.


Eduard Kokoytı, Güney Osetya, Abhazya ve Rusya arasında ki sosyal ve kültürel bağların geliştirilmesinde ortak hareket edilmesi için çalışma yapılması gerektiği dileğinde bulundu.


Aleksandr Ankvab ve Eduard Kokoytı, birlikte yaptıkları görüşmede, Güney Osetya’da yaşanan devlet başkanlığı seçimleri ve sonrası yanı sıra dış politika konularını konuştular.


Güney Osetya Devlet Başkanı Leonid Tibilov’da Sergey Bagapş’ın ölümünün 1. yıl dönümü nedeni ile Aleksandr Ankvab’a taziye mesajı gönderdi.


Kaynak: www.apsnypress.info      


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.