RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2012, Pazar 11:41:02 tarihnde eklendi. 2037 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya-Rusya Deniz Ulaşımı

ABHAZYA – RUSYA DENİZ ULAŞIMI HAZİRAN AYI’NDA AÇILIYOR.
Abhazya-Rusya Deniz Ulaşımı 27/05/2012. “Rusya-Deniz Ulaşımı” Şirketi Sochi Yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Sochi – Gagra Deniz Otobüsü seferleri Haziran Ayı içerisinde başlıyor. Deniz otobüsü seferleri, Sochi ve Gagra Limanları ile Sochi – Gelendzhik Limanından  Tuapse ve Lazarevsk üzerinden Gagra ile karşılıklı seferler düzenlenecek.


Yüksek hıza sahip katamaran tipi, “Sochi – 1”, “Sochi – 2” Deniz otobüsleri karşılıklı olarak Rusya ve Abhazya arasında deniz ulaşımı gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz yıl Abhazya ile olan turizmin deniz ulaşımı ile canlandırılması amacı ile “Rusya – Deniz Ulaşımı” Şirketi tarafından Sochi – Gagra arasında yüksek hıza sahip iki adet katamaran tipi deniz otobüsü sefere konulmuştu. Deniz otobüsleri 40 metre boyunda, 10 Metre genişliğinde, saatte 60 km/h sahip ve 300 yolcu kapasitesine sahip bunuyorlar.


Geçtiğimiz yıl turizm sezonu sırasında Sochi – Gagra – Sochi, Adler – Gagra – Adler ve Sochi – Tuapse - Sochi  deniz otobüsü seferlerinin yapıldığı deniz ulaşımına bu yıl yeni bir rota eklendi. Sochi – Lazarovsky – Tuapse – Gelendzhik arasında düzenlenecek olan deniz otobüsü seferlerinde gemi içerisinde kafeterya görev yapacak.


Rusya Federasyonu ile Abhazya Cumhuriyeti arasında uluslar arası yolcu trafiği, Karadeniz kıyısında tatil yapmak isteyenler için çekici bir özelliğe sahip bulunuyor. Deniz otobüsü seferleri Sochi ve Adler’den Gagra’ya gün boyu sürecek. Yolcular, Rusya Federasyonu – Abhazya Sınır Kapısında bulunan pasaport kontrolü yapılmadan 1,5 saat içerisinde Gagra’ya ulaşabilecekler.


Seferler hakkında ki bilgilere http://www.sochiadm.ru/  dan ulaşılabiliyor.


Kaynak: http://abhaz-uzel.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=2163:v-sochi-otkryvayut-morskoj-marshrut-v-abkhaziyu&catid=84&Itemid=487
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.