RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Mayıs 2012, Cuma 18:49:20 tarihnde eklendi. 913 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FSB Sınır Muhafızları

ABHAZYA’DA GÖREV YAPAN RUSYA FSB SINIR MUHAFIZLARI İÇİN GAL’DE MİNİ ŞEHİR İNŞA EDİLDİ
FSB Sınır Muhafızları 25/05/2012. Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızları Birliği Askerleri için Gal Bölgesi Chuburjkhiji köyünde yeni bir mini şehir inşa edildi. Bugün Mini şehrin açılış töreni yapıldı.


Açılış törenine Abhazya’da görev yapan FSB Sınır muhafızlığı Komutanı Sergey Komarevtsev, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Yöneticisi Beslan Kubrava, Rusya’nın Abhazya Büyükelçisi Semyon Grigoryev, Abhazya Devleti Güvenlik Servisi Başkan Yardımcısı Nugzar Samsoniya, Abhazya Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Arshba, Gal Bölgesi Vali Yardımcısı Vahtang Marganiya, Gal Bölgesi Emniyet Müdürü Laurens Kogoniya, Pitsunda ve Suhum Kiliseleri Piskoposu Vissarion Pilia hazır bulundu.


Rus FSB Sınır Muhafızları Komutanlığı askerlerinin aileleri ile birlikte barınacağı mini şehir 2 Hektar üzerinde bir bölgede inşa edildi. “İngur” Otonomi Sınır Kompleksi içerisinde devlet sınır personeli için gerekli olan tüm gereksinimlerin bulunduğu tesislerde aynı zamanda kendi elektrik ve su gereksinimini sağlayacak birimlerde bulunuyor.


Mini şehrin inşaatını yapan şirket sorumlusu Vahid Myakiev yaptığı konuşmada “Şehir inşaatını, 300 kişi çalışarak 9 ay gibi kısa bir sürede çalışarak sonuçlandırdık. İnşaat sırasında son teknoloji ürünlerinden yararlandık. Burada 80 ailenin yaşayabileceği kompleks inşa ettik. Şehirde yaşayacak olan sınır muhafızları ve ailelerinin sosyal gereksinimlerinin karşılanması düşünüldü. Bilardo salonları, eğlence merkezi, kreş ve sağlık merkezi bulunuyor. Bahçe düzenleri için meyve ağaçları ve parklar düzenlendi” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.