RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2012, Çarşamba 11:49:26 tarihnde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyam. com'a Kutlama

KAFKAS-ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ VE DÜZCE ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN ABHAZYAM.COM'A KUTLAMA
Abhazyam. com'a Kutlama 16/05/2012. Abhazyam.com'un 5. kuruluş yıldönümü nedeni ile ilgili olarak kişi ve kurumlardan gönderilen kutlama mesajlarına ve telefonlarına teşekkürlerimizi belirtiyoruz.


Aşağıda Kafkas - Abhazya Dayanışm Komitesi (KADK) ve Düzce Abhaz Kültür Derneği tarafından gönderilen kutlama mesajları bulunmaktadır.

 

*********************************** 


Tarih : 14 Mayıs 2012
Sayı : 2012-068
Konu : Kutlama


Sayın
Fatih ATAN (ATANBA)

 

www.abhazyam.com.
 

Yayın Sahibi ve Sorumlusu


Beş yıldır çok önemli bir görevi yerine getirerek günlük haberleri Abhaz diasporasına duyuran www.abhazyam.com ‘a nice beş yıllar diliyoruz.


Saygılarımızla.


Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi

 

***************************


Sayın
Fatih ATAN (ATANBA)

www.abhazyam.com.
Yayın Sahibi ve Sorumlusu

Anavatanımız Abhazya başta olmak üzere toplumuzdaki haber ve gelişmeleri büyük bir fedakarlıkla bizlere sunan www.abhazyam.com  haber portalının 5. Yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. 
 
 
Saygılarımızla


Düzce Abhaz Kültür Derneği


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Medeni Kaşıkçı - Ne desem
Sizi eleştirenin alnını karışlarım Fatih Atan, gerçi siz bana bırakmaz lafla eleştirenin hakkından gelirsiniz.
Yorumcu - Yoruma yorum
Sayın Fatih beyefendi, evet bir sorun var, sorun sizden kaynaklı. Yorumcular korkuyor, zira saldırgan ve agresifsiniz, tek doğru kendiniz sanıyorsunuz, işinize gelmeyeni yayınlamıyorsunuz, Sevgili Fatih gazeteci yazar ve yayıncı olabilmeniz için biraz özeleştiri lütfen.
Bir Dost - Başarılar
İlkeli, tarafsız, hoşgörülü ve eleştiriye açık yayın yapmanız dileğiyle nice yıllara sayın Atanba Fatih. Eksikliklerin olsada izlemeye devam edeceğim.
Abaza - Mükemmel insan Atan
Sizi eleştirmek kimin haddine sayın Atan, yanılıp eleştirenlerin nasıl tehdit edildiğiğini de görüyoruz sitede. Bulaşmayalım diye yorum yazmaktan korkuyor okuyucuların. Genç olsaydın kendini eğitebilirdin amma bu yaştan sonra ağaç egilmez artık. Selam ve saygılarımla. Hadi gene başla kimsin kimliğini açıkla diye üst perdeden zırıldamaya başla
Fatih Atan - Teşekkürler

Sevgili Avıdzba Bülent, kutlama için teşekkür ederim, Abhazyam.com sizlerin desteği ile varlığını sürdürmektedir.

Eleştiri notuna gelince, senden sözlü olarak yapmış olduğun eleştirilerini yazılı hale getirmeni ve okuyucular ile paylaşmanı dilerim. Çünkü söz uçar yazı ise kalır. İşte o zaman eleştirinin anlamı ortaya çıkar.

Benim yorumlarımın herkes tarafından beğenilmesini beklemiyorum. Eğer herkes beğenir ise orada bir sorun var demektir. İnsanların belleklerini zorlayabilyorsam ki bunu başardığımı sanıyorum. Hedefime ulaşmışım demektir.

En çok zorlandığım eleştirilerin az olması ve yazılı hale dökülmemesidir. Sizlerden yazılı eleştiriler bekliyorum.

Saygılarımla.

Fatih Atan (A'tanba)

Ayüzba Bülent Özbelli - kutlama
Sevgili Fatih, Seni ve dolaysıyla “abhazyam.com” un 5. yılını kutluyorum, daha nice 5 yıllara ulaşmanı diliyorum. Abhazya ile ilgili olaylara-haberlere, anlık olarak doğru ve düzgün tercümelerle ulaşmamı sağladığın için sana teşekkür ediyorum. Onlarca portal arasında ilk tıkladığım sitenin yöneticisi olarak, tükenmeyen enerjin için seni tebrik ediyorum Ancak; yaptığın yorumlara gelince ise; seni tenkit etmeye hep devam edeceğim! ! !
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.