RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mayıs 2012, Çarşamba 13:59:02 tarihnde eklendi. 1044 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’in Yeni Dış Politikası

MODEST KOLEROV “VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YA DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK”
Putin’in Yeni Dış Politikası 09/05/2012. REGNUM Haber Ajansı’nın Baş Editörü Modest Kolerov, Vladimir Putin’in devlet başkanlığı görevine gelmesi sonrasında izleyeceği dış politikayı maddeler halinde değerlendirdi. (Toplam 17 Madde) Bizler sizlere Abhazya ve Güney Osetya hakkında ki 8. Maddenin çevirisini sunuyoruz.


Modest Kolerov – Putin’in Yeni Dış Politikası.


Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın yeni dış politika konseptinin doğumunu beklemeden, bugün göreve başladığı gün imzalamış olduğu kararname ile Rus Dış Politikasının yeni programını belirledi.


Bu kararnamenin açıklanması, “Rusya Federasyonu’nun Dış Politika Uygulamalarının Gerçekleştirilmesi” sorumluluk temelinde ve acele etmeden hazırlandığı anlamına gelir.


Putin yönetiminin dış politikası tam anlamı ile yeni bir görünüm arz etmiyor, (Dışişleri Bakanlığı’nda uzmanlar görünümü tamamlamak için çalışıyorlar) Putin’in dış politika doktrininde ki öncelikler arasında “eski” ilkeleri unutmadan yeni vurgulamalar ve ilkeler bulunduğunu vurguluyor.


8. Madde: Putin, “Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti’nin çağdaş demokratik devletler” olarak desteklenmesinin sorumluluğunu özellikle hatırlatıyor, bunu daha net vurgulamak gerekir: Gürcistan’dan yana bağımsızlıklarında herhangi bir değişim olmayacak, onların gerçek konumlarında herhangi bir olağanüstü değişim beklemek olmaz.


Kaynak: Подробности: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1528564.html#ixzz1uHWh3f8G
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.