RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Mayıs 2012, Cuma 11:40:09 tarihnde eklendi. 3424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gagra Su Şebekesi Onarılıyor

TÜRKİYELİ “CANTU İNŞAAT” FİRMASI GAGRA SU ŞEBEKESİNİ ONARIYOR
Gagra Su Şebekesi Onarılıyor 04/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme bürosu’ndan yapılan açıklamada, Türkiye’li İnşaat Firması “Cantu İnşaat” yakın bir zaman içerisinde Gagra şehrinin su şebekesinin onarımına başlayacak.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 3 Nisan Perşembe günü, Türkiye’de çalışmalarını sürdüren “Cantu İnşaat”ın Müdürü Mehmet Canca ile bir araya geldi.


Mehmet Canca, Gagra şehrinin su şebekesinin nasıl çalıştığını devlet başkanına gösterdi ve projenin etaplarının nasıl yürütüleceğini anlattı. “Cantu İnşaat” aynı zamanda Gagra Şehir içi su şebekesinin onarılması için projede geliştiriyor.


Devlet Başkanı, konuşma sırasında çalışmanın ne zaman başlayabileceği ve karşılaşılabilecek olan sorunlar hakkında ki soruları sorarak bilgi aldı.


Mehmet Canca, su temini projesinin dört aşamadan oluştuğunu ve çalışmalara 10 gün içerisinde başlanacağını belirterek “bizim için en önemli konu, insanların evlerine geldiklerinde ve vanayı açtıklarında suyun aktığını görmeleridir. Ve biz bunu yapacağız” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info         
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.