RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Nisan 2012, Pazartesi 11:17:00 tarihnde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Sınır Muhafızları 3. Yılını Doldurdu

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA’DA GÖREV YAPAN RUS FSB SINIR MUHAFIZLARI BİRLİĞİ’Nİ 3. ÇALIŞMA YIL DÖNÜMÜ NEDENİ İLE KUTLADI.
Rus Sınır Muhafızları 3. Yılını Doldurdu 30/04/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı Komutanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre 30 Nisan’da Abhazya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafız Birliği 3. yılını dolduruyor.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı Komtanlığına görev de bulunmalarının 3. yıl dönümü nedeni ile kutlama mesajı gönderdi.


Aleksandr Ankvab, Abhazya’daki Rus FSB Sınır Muhafızlığı Komutanı Sergei Komarevtse ile buluşmasında  “Üç yıl – çok kısa bir süre, ancak bu süre içerisinde devletlerimiz arasında çok büyük çerçeveli anlaşmalar yapılmıştır. Sizlerin buradaki varlığınız bizlere birçok yarar sağlamıştır. Söylemiş olduklarım Abhazya Devleti Yönetimi ve Abhaz Toplumunun düşünceleridir” vurgulamasında bulundu.


Devlet Başkanı ayrıca, Abhaz ve Rus sınır Muhafızlarının daha yakın işbirliği içerisinde çalıştıkları konusunda ki, güvencesini belirterek “Bizlerin, kısa bir süre içerisinde, özellikle bu yıl içerisinde sınırlarımızda önemli bir değişiklik yaşanmayacağı konusunda ki şüphemiz bulunmamaktadır” dedi.


Aleksandr Ankvab, sınır muhafızları birliğine yapmış oldukları görevleri nedeni ile teşekkür ederek “Sizleri ve ailelerinizi en içten dileklerimle kutluyor ve bir kez daha sizlere karşı duymuş olduğumuz özel saygıyı vurgulamak istiyorum” dedi.


Abhazya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı Komutanı Sergei Komarevtsev “Abhazya Cumhuriyeti Devleti’ne Sınır Muhafızlığı komutanlığı’nın çalışmalarında ortaya çıkan sorunların hızlı çözümünde gösterilen duyarlılığı nedeni ile teşekkür ediyorum. Bizler, birçok konuda varolan sorunların hızlı bir biçimde çözülmesi ve yüksek düzeyde profesyonellik ölçüsünde çözülmesinden dolayı memnunuz” dedi.


Sergei Komarevtsev “Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı olarak, cumhuriyetin devlet yönemtimi ve Abhaz halkının taleplerine her zaman için karşılıklı anlayış ve gerekli yardım yapılacaktır. Bizler Abhazya Cumhuriyeti’nde ülkenin ekonomik, siyasi ve diğer toplumsal çıkarları için bulunmaktayız” vurgulamasında bulundu.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya’da görev yapan Rus FSB Sınır Muhafızlığı Görevilieri’ne başarılı çalışmaları nedeni ile ödüller verdi.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.