RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Nisan 2012, Cuma 22:12:14 tarihnde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dimitri Medvedev Mesajı

DİMİTRİ MEDVEDEV, 1. ABHAZYA – RUSYA SOSYAL DAYANIŞMA FORUMU’NA KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ.
Dimitri Medvedev Mesajı 27/04/2012. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev, Suhum’da Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında ki sosyal dayanışma ilişkilerini geliştirme koşullarının tartışıldığı “1. Abhaz – Rus Sosyal Dayanışma Forumu” katılımcılarına hitaben bir kutlama mesajı yayınmladı.


Dimitri Medvedev Kutlama Mesajı


Sevgili Arkadaşlar!


Forumun açılışından dolayı memnuniyetimi belirtiyor ve sizleri selamlıyorum.


Bu buluşma – devletlerimiz arasında ki ikili ilişkiler ve sosyal yardımlaşmanın geliştirilmesi amacı ile gerçekleştirilen tarihi anlamda büyük bir buluşmadır.


Sizlere, toplumsal alanda Rus – Abhaz İşbirliğinin geliştirilmesi konularında geniş bir yelpaze içerisinde tartışma perspektifi sunuyor. Bunların arasında sivil toplum kuruluşları ile devlet yönetimleri arasında gençlik sorunları hakkında iletişim, eğitim ve bilim alanlarında ortak projeler geliştirme bulunmaktadır.


Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında ki çok yönlü ortaklık ilişkilerinin güçlendirilmesinde ülkemizin politikacıları, aydınları, akademisyenleri arasında farklı görüşlerin açık bir biçimde tartışılması ortamı yaratılmış oluyor. Sizin forumunuzun bizim ülkelerimiz ve halklarımız arasında ki ilişkilerin güçlendirilmesini amaçlayan yeni fikirlerin geliştirilmesi ve sosyal konuların çözümü için uygun alanların yaratılmasına hizmet vermesi için bütün ön koşulları yaratacağından eminim.


Sizlere verimli çalışmalar, başarılar ve bütün iyiliklerin sizler ile olmasını diliyorum!


Dimitri Medvedev


Kaynak: www.apsnypress.info        
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.