RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Nisan 2012, Cuma 14:48:22 tarihnde eklendi. 808 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz ve Rus Sosyal Forumu

SUHUM’DA 1. ABHAZ – RUS SOSYAL DAYANIŞMA FORUMU TOPLANDI: ABHAZYA VE RUSYA ARASINDA Kİ SOSYAL İLİŞKİLERİN GELİŞİMİNDE BİR YOL
Abhaz ve Rus Sosyal Forumu 27/04/2012. Bugün, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasında ki sosyal ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile Suhum’da 1. Abhaz – Rus Sosyal Dayanışma Forumu: Abhazya – Rusya Arasında ki Sosyal İilişkilerin Geliştirilmesi toplantısı gerçekleştiriliyor.


Toplantı katılımcıları açılış öncesinde 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Anıtı’na çiçek ve çlenk bırakarak saygı duruşunda bulundular.


Toplantının açılışını yapan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab katılımcılara böyle bir toplantıyı gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Katılımcılar St. Petersburg Ekonomi ve Finans Devlet Üniversitesi Rektörü İgor Maksimtsev, Kâr amacı gütmeyen “Avrasya Çalışmaları Enstitüsü” Vakfı Başkanı Valeriy Tursunov, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Bölgeler ve Komşu Ülkeler Arası Kültür İlişkileri Bölüm Başkan Yardımcısı Vladislav Gasumyanov, Abhazya Cumhuriyeti Kamu Odası Sekreteri Natella Akaba, Rusya Federasyonu Kamu Odası Sekreteri Evgeniy Velikov.


Toplantının amacı, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında kültür ve sanat alanlarında, eğitim, bilim, medya, spor, dinler arası diyalog, vd. toplumsal alanlarda ki ilişkilerin daha fazla derinleştirilmesini sağlamak. Bu forum ayrıca Rus ve Abhaz sivil toplum kuruluşları arasında birlikte çalışma koşullarının sağlanmasını amaçlıyor.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.