RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Nisan 2012, Cuma 08:26:19 tarihnde eklendi. 897 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’nın Nikaragua Elçisi

ALEKSANDR ANKVAB, ZAUR GVADZHAVA’YI ABHAZYA’NIN NİKARAGUA ELÇİSİ OLARAK ATADI
Abhazya’nın Nikaragua Elçisi 27/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab 26 Nisan’da Abhazya Cumhuriyeti’nin Venezuela Büyükelçisi Zaur Gvadzhava ile görüştü.


Aleksandr Ankvab ile Zaur Gvadzava arasında yapılan toplantıda Abhazya’nın Venezuela ve Nikaragua arasındaki işbirliği konularını görüştüler. Zaur Gvadzhava, Nikaragua’da Abhazya Cumhuriyeti büyükelçisi olarak da görev yapacak.


Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Zaur Gvadzhava’ya Nikaragua Devlet Başkanı Daniel Ortega’ya iletmesi için güven mektubunu verdi. Görüşmede büyükelçiliğin çalışmalarının etkisinin gelişebilmesi için çalışan sayısının artması gerektiği vurgulandı. Bugün için elçilikte üç diplomat çalışıyor.


Zaur Gvadzhava, Venezuela’nın iki ülke vatandaşlarının seyahatlerinde karşılıklı olarak vize uygulanmasını kaldırmaya hazır olduğunu belirtti. Devlet Başkanının vermiş olduğu görev ile dışişleri bakanlığı bu konu hakkında çalışıyor.


Zaur Gvadzhava, 1978 yılından bu yana Güney Amerika’da yaşıyor. Küba Boks Milli Takımı Antrenörlüğü görevini yürüttü ve daha sonra Venezuela Olimpiyat Takımı’nın Baş Antrenörü görevini yürüttü.


2009 yılında Abhazya Dışişleri Bakanlığı Venezuela Temsilcisi olarak atandı, 2011 yılında Abhazya’nın Venezuela Büyükelçisi görevine getirildi.


Zaur Gvadzhava “Venezuela ve Nikaragua’nın desteği ile Abhazya’nın bölgede bulunan diğer ülkeler tarafından tanınması ve ilgi uyandırılması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi 


Aleksandr Ankvab “büyükelçiliğinizi önemli görevler beklemektedir. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.