RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Nisan 2012, Cumartesi 10:48:59 tarihnde eklendi. 791 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Leonid Tibilov Yemin Töreni

ABHAZYA BAŞBAKANI LEONİD LAKERBAYA “ABHAZ VE OSET HALKLARI BİRBİRLERİNE KARDEŞLİK İLİŞKİLERİ İLE BAĞLIDIRLAR”
Leonid Tibilov Yemin Töreni 21/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti Başbakanlık Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Leonid Lakerbaya, Güney Osetya Devlet Başkanlığı görevine gelen Leonid Tibilov’un resmi yemin törenine katıldı.


Leonid Lakerbaya yemin töreni konuşmasında “Abhaz ve Oset Halkları, pek çok tarihsel, etnik ve siyasal unsurlar açısından birbirlerine bağlıdırlar. Halklarımız birbirlerine kardeşlik ilişkileri ile bağlıdırlar. Bizleri bir araya getiren tek inanç bulunmaktadır. Bizlerin tek bir dostu ve tek bir düşmanı bulunmaktadır. Tanrıya şükür ki dostlarımızın sayısı artmaktadır. Aziz George bizleri daima korusun. Bizler kardeş halk Osetlere, barış, mutluluk ve refah dolu bir yaşam diliyoruz” dedi.


Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Leonid Lakerbaya, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Leonid Tibilov’a gönderilen kutlama mesajını okudu.


Aleksandr Ankvab Kutlama Mesajı;


“Abhazya Cumhuriyeti halkı ve devlet başkanlığı adına in içten tebriklerimi kabul ediniz. Güney Osetya Cumhuriyeti devlet başkanlığı seçimleri, bağımsızlığının uluslar arası alanda tanınması sonrasında ilk kez gerçekleşti. Bizler, hepimiz Güney Osetya vatandaşlarının ülkelerinin ileriye doğru gelişimi için ne tür zorluklardan geçtiğini gördük.


Her bir Abhazya vatandaşı kardeş cumhuriyet içerisinde yaşanan bu süreci heyecanlı bir biçimde izledi. Ve bizler inanıyoruz ki sizin seçiminiz Güney Osetya halkının gelişiminde başarı sağlayacaktır. Her genç devlet büyük bir çalışma ve zorluklarla mücadele etme ile karşı karşıya gelir. Üzülerek belirtmek isterim ki bizlerin ve sizlerin birçok düşmanımız bulunuyor. Sadece atılacak olan bir yanlış adım – Ve bütün önceki zor çalışmalarımızı, haklarımızın özgürlük ve bağımsızlık için vermiş olduğu büyük savaşın tam anlamı ile kaybedilmesine yol açacaktır. Güney Osetya halkı daha iyi bir geleceğe layık bulunmaktadır. Bu geleceği yaratmak sizlerin ellerinizde, sizin birlikteliğinizdedir.


Leonid Kharitonovich, size Güney Osetyalı kardeş halkımıza sarsılmaz bir barış, sürdürülebilir bir kalkınma ve son derece önemli olan iç barışın sağlanması için yapacağınız çalışmalara en içten dileklerimle başarılar diliyorum”


Kaynak: www.apsnypress.info                      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
tuncay - tebrik mesaji
ozatyali kardeslerimize hayirli olsun,bilindigi gibi,bop projesi 1993 de hasar gordu,hazimsilik devam etmektedir,ozlemle bekledigimiz uzgurlugumuzun korunmasi gerekir.Saygilar.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.