RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Nisan 2012, Perşembe 19:01:35 tarihnde eklendi. 861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyalı Genç Diplomatlar

VYACHESLAV CHİRİKBA, MOSKOVA’DA ÖĞRENİM GÖREN GELECEĞİN ABHAZYALI DİPLOMATLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Abhazyalı Genç Diplomatlar 19/04/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Büyükelçiliği Basın Bürosu’ndan aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba, Moskova’ya yapmış olduğu resmi ziyaret sırasında Moskova’da bulunan Abhazya Büyükelçiliği’nde Moskova Devlet Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Fakültesi ve Diplomasi Akademisi’nde öğrenim gören Abhazyalı öğrenciler ile buluştu.


Vyacheslav Chirikba’nın geleceğin Abhaz diplomatları olacak olan öğrenciler ile yaptığı toplantıya Büyükelçi İgor Ahba’da katıldı. Buluşma sırasında ayrıca, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı İrakli Hintba ve Ticaret Temsilcisi Oleg Bartsız hazır bulundu.


Vyacheslav Chirikba, katılımcılara Moskova’ya yapmış olduğu ziyaretin sonuçları hakkında bilgi verdi, ayrıca tüm öğrenciler ile tek tek tanıştı ve sorunları hakkında bilgi aldı. Bakan ayrıca, öğrencilerin yabancı dil bilip bilmedikleri ile ilgilendi. Dışişleri Bakanı, gelecekte Abhazya’nın çeşitli devletler ile diplomatik ilişkiler kurmak durumunda olacaklardır, bundan dolayıdır ki genç insanlarımızın öğrenimleri çok önemlidir, gelecek dönemde ki çalışmalarında elde etmiş oldukları bilgiler yararlı olacaktır” dedi.


Abhazya Cumhuriyeti’nden Moskova Devlet Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Fakültesi’nde 18 Öğrenci ve Diplomasi Akademisi’nde ise 10 öğrenci öğrenim görüyor.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.