RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 21:37:59 tarihnde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum; Moskova'da düzenlenen

ABHAZYA'NIN BAŞŞEHRİ SUHUM; MOSKOVA'DA DÜZENLENEN "BDT'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ" YARIŞMASINA KATILIYOR
Suhum; Moskova'da düzenlenen 03/04/2008. Abhazya Cumhuriyeti Devleti Başşehri Suhum, 03-04/Nisan/2008 Tarihleri arasında Moskova'da düzenlenecek olan "BDT'nin En Güzel Şehri" yarışmasına katılıyor. Suhum Şehri Yönetimi Basın Büro Müdürü Madonna KVİTSİNİYA'nın apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre Suhum Şehir Valisi Alias LABAHUA, yarışmaya katılmak amacı ile Moskova'ya gitti.

Moskova'da düzenlenecek olan yarışmaya, Uluslararası Ülkelerin Başkentleri Birliği Üyesi ve Güçlü Şehirler katılıyor. (Suhum, Uluslararsı Başkentler Birliği Üyesi olarak yarışmaya katılıyor)

"BDT'nin En Güzel Şehri" Yarışmasının amacı: Şehir yönetimlerinin en tecrübeli ve gelişme gösterenleri ile uluslararası ilişkileri en iyi işbirliği ile sağlayan şehirlerin çalışmalarının değerlendirilmesi olarak belirtiliyor.

"BDT'nin En Güzel Şehri" Yarışması iki kategoride değerlendirme yapacaktır. Birincisi: En etkili yönetim organizasyonu ve dinamik şehir yönetimi sağlayan şehir kategorisi; ikincisi: Şehir yaşayanlarının sosyal-ekonomik sorunlarının en başarılı bir biçimde çözümleyebilen şehir yönetimi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.