RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2012, Çarşamba 13:20:30 tarihnde eklendi. 960 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab Suikastında Gelişmeler

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB’A SUİKAST ZANLILARINDAN TİMUR HUTABA, HÜCRESİNDE KENDİSİNİ ASTI
Ankvab Suikastında Gelişmeler 18/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti Baş Savcılığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, 22 Şubat 2012 Tarihinde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’a düzenlenen suikast girişimi ve iki korumanın öldürülmesi nedeni ile tutuklanan 1971 doğumlu Timur Hutaba, gözaltında bulunduğu hücresinde 17 Nisan’ı 18 Nisan’a bağlayan gece yarısı asılı olarak bulundu.


Abhazya Cumhuriyeti Vatandaşı Timur Hutaba’nın giysileri ile kendisini astığı belirlendi. Timur Hutaba’nın vücudu üzerinde başka hiçbir hasar belirlenmedi.


Olay ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından inceleme başlatıldı. Olay yerinde Timur Hutaba’nın ölümü ile ilgil olarak Adli Tıp ve kriminal çalışmalar sürdürülüyor.


Ayrıca dün 17 Nisan Salı günü, suikast girişimi ile ilgili olarak hakkında Abhazya Cumhuriyeti Güvenlik Güçleri tarafından sorgulanmak amacı ile arandığını öğrenen Gudauta şehri Hıpsta köyü 1976 doğumlu ve Duripsh köyünde yaşayan Murtaz Sakaniya bıçakla boynunu keserek intihar girişiminde bulundu.


Murtaz Sakaniya, Gudauta Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı ve tedavi sonrasında suikast girişimi hakkında sorgulanacak.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
ABAZİNKOV - Temizlik
Adalet yerini buluyor, suikastçılar vicdan azabından tek tek intihar ediyor. Yakalananlarda asılsın.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.