RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Nisan 2012, Cuma 13:38:46 tarihnde eklendi. 885 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sizin İçin Sevgilerle!

ABHAZYALI GENÇLER, MÜZİK VE EDEBİYAT GECESİ’NDE BULUŞTULAR
Sizin İçin Sevgilerle! 13/04/2012. Suhum’lu gençler 11 Nisan akşamı Abhazya Devleti Resmi Kütüphanesi’nde “Sizin için Sevgiler” adı altında romantik bir ortam içerisinde edebiyat ve müzik dolu bir gece yaşadılar. Gece kültür alanında çalışan kadınların adına ithaf edildi. Geceye, Kültür Bakanlığı, Suhum şehir ve Suhum Bölgesi Kütüphanelerinde çalışanlar konuk edildiler. Gecenin ana teması, bahar, sevgi, güzellik, tebessüm ve iyi bir ruh hali olarak belirlendi.


Gece’de şahane bir müzik ortamı içerisinde Abhaz ve Dünya yazarlarından Robert Burns, George Byron, Heinrich Heine, Sergei Esenin, Dimitri Gulia, Ömer Beygua, Taif Adjba, Terentin Çaniya, Anatoly Lagvilava, Vladimir Ajiba’nın sevilen şiirleri ve şarkıları seslendirildi.


Geceyi Kütüphane müdürü Julia Enik ve çalışanları tarafından düzenlendi. Ayrıca gecede Abhazya Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Tiyatro bölümü öğrencileri, “Aamta” Tiyatrosu oyuncuları, Abhazya Halk Sanatçisi Sofia Agumaa, Abhazya Devlet Üniversitesi Tarih ve Filoloji Fakültesi Öğrencileri, Suhum şehir okulları öğrencileri aktif olarak yer aldılar.


Müzik bölümünde, Moskova Gnessin Müzik akademisi Mezunu ve 10 yıl Meksika Acopulco Senfoni Orkestrası’nda çalışan Arp sanatçısı Elena Khagba çeşitli eserler sundu. Ayrıca “Gunda” Müzik Topluluğundan üçlü bir grup eserler çaldı.


Gecede, Medea Tsvijba ve Narsou Abuhba şarkı söylediler.


Müzik ve şiir gecesi, sıcak ve lirik bir ortam içerisinde gerçekleşti. Şarkılar, müzik ve şiirler, yaşamımız ve çok iyi bir ruh hali için bizlere şahane bir hediyedir!


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.