RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Nisan 2012, Çarşamba 19:01:00 tarihnde eklendi. 855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parlamento Komiteleri Tamamlandı

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTOSU KOMİTE BAŞKANLIKLARINA GEORGİ AGIRBA VE GURAM BAGRANDJİYA SEÇİLDİ.
Parlamento Komiteleri Tamamlandı 11/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosunda yapılan seçim sonucunda iki komite başkanı seçildi.


Dün yapılan seçim’de iki komite başkanı seçilememişti. “Bütçe, Kredi kuruluşları, Vergi ve Finans Komitesi”Başkanlığı’na Georgi Agırba, “Ekonomi Politikaları, Reform ve Bilişim Komitesi” Başkanlığı’na ise Guram Bagrandjiya seçildi.


Bütçe, Kredi Kurumları, Vergi ve Finans Komitesi Başkanlığı için, milletvekili Raul Hadjimba, Beslan Tsvinaria’nın aday olması için öneride bulundu ve kendisinin ekonomist olduğunu belirterek bu görevi çok iyi yapabileceğini açıkladı. Ancak Beslan Tsvinaria, kendisine duyulan güven için teşekkür etti ve aday olamayacağını belirtti. Bunun sonucunda tek aday olarak seçime giren Georgi Agırba, oylamaya katılan 30 parlamenterin 28’inin oyunu alarak komite başkanlığına seçildi.


Ekonomi Politikaları, Reform ve Bilişim Komitesi Başkanlığı için iki milletvekili aday oldu. Arthur Mikvabiya ve Guram Barganddjiya’nın seçim için yarıştığı oylama sonucunda G. Bargandjiya 19 oy alarak başkanlık görevine seçildi. Arthur Mikvabiya ise 11 oy aldı.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.