RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Nisan 2012, Çarşamba 08:35:22 tarihnde eklendi. 862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Otel Ekipmanları Fuarı

SUHUM’DA “ABHAZYA’DA TATİL SEZONU – OTEL EKİPMANLARI SERGİSİ” AÇILDI.
Otel Ekipmanları Fuarı 11/04/2012. Abhazya Cumhuriyeti’nin başşehri Suhum’da bulunan “İnter - Suhum Oteli”’nde 10 – 12 Nisan 2012 tarihleri arasında Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası ve Sochi Fuar Organizasyonu’nun (SOUD) birlikte düzenlediği “Abhazya’da Tatil Sezonu – Otel Ekipmanları” konulu sergi düzenleniyor.


Sergide Rus şirketleri ve Abhazya’da bulunan temsilcileri ürün ve hizmetlerinin sunumunu yapıyor.
Abhazya Cumhuriyeti’nin tatil bölgelerinde gelişim yaşanıyor, bölgede artık sağlık sektöründe, SPA, restoran ve otel işletmeciliği, hizmet sektöründe çağdaş koşullarda çalışılması için yoğun bir talep yaşanıyor. Tatil bölgesinde ki kuruluşların çağdaş ekipmanlar ve hizmet alanında bugünkü alt yapı tesisleri ile sunumda bulunması zorlaşıyor. Sergide çağdaş ekipmanlar ile alt yapının düzeltilmesi, hizmet sunulması amacı ile ilgili olarak çalışan şirketler talepleri karşılamak amacı ile sergide hazır bulunuyorlar.


Serginin açılışını, Abhazya Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Aleksandr Stranichkin, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret - Sanayi Odası Başkanı Gennady Gaguliya birlikte yaptılar. Serginin açılış kırmızı kurdelesini Abhazya Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Anna Adleyba ve Sochi Fuar Organizasyonu  (SOUD) Genel Müdürü Yuriy Zakharchenko birlikte kestiler.


Sergiye katılan şirketler arasında 25 büyük Rus şirketi ve onların Abhazya temsilcileri bulunuyor. Sergi üç gün boyunca ziyaretçilere açık bulunacak ve 12 Nisan’da sona erecek. Sergiye katılan şirketler, Abhaz iş adamlarının sergide ki ürünlere ilgi göstereceğini ve birlikte çalışma koşullarının yaratılabileceğini ümit ediyorlar.


Kaynak: www.apsnypress.info           
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.